Home
Ik, kind in WOII
Poëzie
LittleBlackHairBook
Aan de Etor
Dagen des Doods
Temmen van de Tijger
J.C.A. Goedhart
Julianapark Schiedam
Smoelwerk
Made in Holland
Nieuwe Verbindingen
Urban is anders
Bestellen

Vriendschappen doe je op in de keuken en aan tafel. Dat weten vrouwen al eeuwenlang, want al eeuwenlang staan zij in de keuken, samen met dochters, moeders, grootmoeders en vriendinnen.

 

Made in Holland, een wereld in geuren, smaken en verhalen past in die traditie: een kookboek door vrouwen die hun land moesten ontvluchten en Nederlandse vrouwen die hen wilden leren kennen.

Interviews met 15 vrouwen uit alle windstreken en traditionele en eigentijdse recepten uit Armenië, Somalië, Congo, Afghanistan, Ethiopië, Kroatië, Irak en Nederland.

Van moeder op dochter overgedragen of speciaal bedacht, voor een huiselijke maaltijd of een feestelijke dag, en allemaal met liefde gemaakt.

 

Made in Holland, een wereld in geuren, smaken en verhalen verscheen eind 2009 en bevat 120 pagina’s, hardcover, full colour, met meer dan 150 foto’s en 15 lino’s.

Eind 2010 verscheen de tweede ongewijzigde druk en eind 2011 de derde ongewijzigde druk. Inmiddels zijn er ruim 5000 exemplaren van dit schitterende kookboek verspreid en zijn er nog enkele exemplaren te koop.

Het kost € 19,95. ISBN: 978-94-90177-05-8

Neem voor meer informatie contact op met de Boekfabriek, info@deboekfabriek.nl.